Koleszár István szerint egy 21. sz.-i gondolkodásmódnak kell átvenni a lehetőséget Sajószentpéteren

Mint arról már mi is hírt adtunk nemrégiben, Sajószentpéteren három nap múlva időközi önkormányzati képviselői választást tartanak. A választást a Jobbikos képviselő, Hernádi Norbert halála miatt írták ki. Sajószentpétert már sokadik ciklus óta jellemzően szocialista többségű városvezetés irányítja. Az előző választáson a 01-es körzetben mégis a Jobbik jelöltje győzött minimális különbséggel. Eddig nem sok példa volt arra hogy független jelölt nyerni tudott, többek között ezen a statisztikán szeretne változtatni Koleszár István. Szerinte a választóknak elegük van a pártokból, újabban hiteles jelöltre adnák le inkább a voksukat. “Figyelembe véve a kampány alatt megismert véleményeket, egyértelműen azt gondolom hogy én vagyok a legesélyesebb független jelölt” -nyilatkozta Koleszár, aki maga is a sajószentpéteriek szemével látja a problémákat.

“2006-tól feleségemmel boldog házasságban neveljük gyermekeinket Sajószentpéteren, Liliána 11. éves és Levente 4. éves. Iskolai tanulmányaim elvégzése óta a kereskedelemben dolgozok, eleinte alkalmazottként majd 2011-óta saját vállalkozásomban. Jelenleg édesipari termékek kis és nagykereskedelmével foglalkozom.
2017-től politizálok” meséli magáról a független jelölt.

Koleszár István határozottan vallja, hogy elég a lejárt képviselőkből illetve politikusokból, és egy 21. sz.-i gondolkodásmódnak kell átvenni a lehetőséget hogy szebbé, jobbá tegyék településeiket, lakókörnyezetüket. Amikor megkérdeztük, miért tartja magát ideálisnak erre a posztra, miért biztos benne, hogy ő képes a jelöltek közül leginkább valósággá váltani a szavazók érdekét, a következőt felelte:

“Úgy gondolom, én a 21. sz.-i gondolkodásmódnak vagyok a képviselője hatalmas ambícióval. Sajószentpéteren élek, ellentétben egyes jelölttársaimmal szemben. Ismerem a mindennapos nehézségeket és a helyi viszonyokat. Azt gondolom, hogy 40. éves koromra megfelelő tapasztalattal bírok az élet számos területén. Évekig területi képviselőként dolgoztam, ahol rengeteg féle emberrel találkoztam és kezeltem az aktuális problémákat valamint megtaláltam velük a közös hangot. 2011 óta vállalkozóként és kereskedőként állok helyt ebben a nehéz vállalkozói környezetben. Jó problémamegoldó képességemmel kitartásommal és szorgalmammal mindig elértem a céljaimat. Ezen kívül az emberek felé szimpátiát és nyitottságot sugárzok, ami megkönnyíti a velük való kommunikációt”.

Koleszár ellenfelei ebben a körzetben:

Kovács Mihály MSZP-DK.

Fóris István Független (Fidesz-KDMP támogatásban)

Bárány László Független

Egyed Zsolt Jobbik (Volt országgyűlési képviselő) 5.

Korpai Zoltán Független

Hasonló bejegyzések

Leave a Comment