Égjen napalm Budapest: Kissé Morbid címválasztással tér vissza a színpadra a főpolgármesterségért induló Puzsér

“December elején utoljára lépek színpadra Budapesten „A Civilizáció Visszavág” című korhatáros stand-up előadásommal. Négy év alatt negyvenszer töltöttük meg a Dumaszínházat. Köszönet érte!

Örömmel jelentem be, hogy a fűváros jövőre sem marad Puzsér stand-up nélkül: január végén bemutatom nagyon politikus és nagyon kampánybarát „Égjen napalm, Budapest!” című műsoromat” -írja hivatalos Facebook oldalán Puzsér Róbert.

A politikával kacérkodó megmondóember az egyik legkeményebb középvonalas véleménydiktátor hazánkban. Sokan dühöngő bikaként jellemzik, aki nekimegy mindenkinek, ha az piros vásznat tart elé, míg mások az egyetlen hiteles alternatívát látják az egykori tehetségkutatós zsűriben.

Az biztos, hogy Puzsér talán az egyetlen olyan közszereplő (az ellenzéki politikusokat is beleértve), aki évek óta az első sorban áll a véleményháborúban, bárkivel szívesen leül a nézeteit megvitatni, legyen az szélsőséges feminista, vagy Fidesz hűbéres provokátor. A most tervezett műsorának címe azonban már önmagában ki fogja verni a biztosítékot sokaknál. Az “Égjen napalm Budapest!” talán nem a legjobb választás olyasvalakitől, aki éppen a főpolgármesteri posztra pályázik. Egy azonban biztos: a kifejezetten polgárpukkasztó tevékenység ellenére egyre csak dagad Puzsér támogatottsága. Úgy tűnik az emberek benne látnak valami olyasmit, ami oltóanyaga lehet a hazánkban elterjedő politikai belterjességnek.

Hasonló bejegyzések

Leave a Comment