Vereséget szenvedett a magyar válogatott Görögországban (videóval)

A magyar labdarúgó-válogatottnak bravúrra lett volna szüksége Görögország ellen, Athénban, a Nemzetek Ligája harmadik fordulójában – írja a 24.hu. Marco Rossi szövetségi kapitány csapatában most mutatkozott be a nemzetközileg rutinos, Willi Orban. A 25 éves játékos nagyon jól játszott, több kulcsszerelést is bemutatott, kijelenthetjük, hogy nagyon komoly erősítést jelent a magyar válogatott számára.

A meccset nem a magyar csapat kezdte jobban, az első percekben beszorult a válogatott. Kis időre volt szükség, hogy a középpályások felébredjenek, de aztán a játékrész végéig már inkább Varga Rolandról, Szalai Ádámról és Kalmár Zsoltról szólt. Szerencsétlenségünkre a gól elmaradt, pedig voltak olyan periódusok, ahol érezhetően padlón volt a hazai csapat.

A második félidőben lassult a tempó, úgy tűnt, mindkét fél a kivárásra játszik. Csakhogy aztán a semmiből Mitroglouéppen Orban mellől gólt fejelt, és minden megváltozott.

Már nem lehetett építkezni, muszáj volt egyenlíteni, ám ezt tudták a görögök is, akik a 65. perctől kezdődően beálltak védekezni, és csak a kontrákra építettek. Ennek meg is lett az eredménye, hiszen hiába cserélt hármat is Rossi, nem sikerült betalálni.

Ez azt jelenti, hogy Magyarország három meccs után három ponttal a csoport harmadik helyén áll. A finnek Tallinban is nyerni tudtak, így a lemaradás már hat pont az éllovassal szemben.

(Fotó: Panajotisz Moszhandreu / MTI/EPA)

Hasonló bejegyzések

Leave a Comment