Vasárnap a BAZ-megyei kisvároson a sportvilág szeme: a Cigánd adhatja a harmadik pofont a Vidinek

Nem kis lehetőséget kapott a háromezer fős kisváros Cigánd NBIII-as Keleti csoportjában szereplő futballcsapata, amikor összesorsolták a Magyar Kupában a bajnok Videotonnal: most vasárnap a bodrogközi focisták adhatják a harmadik pofont pár napon belül a miniszterelnök kedvenc egyesületének, ráadásul a televízió élő közvetítése mellett.

Mint ismert, a szezon elején a MOL Vidi névre váltó klub az NBI legutóbbi fordulójában a tök utolsó Puskás Akadémiától szenvedett 2-1-es vereséget , itt az indulatok is alaposan elszabadultak. Ezután következett csütörtökön az Európa Liga első csoportmeccse,  amelyen itthon kapott ki fehérorosz ellenfelétől 2-0-ra a gárda. A sebeit nyalogató alakulat legfeljebb azzal vigasztalódhat, hogy a héten végre elkészült a saját stadionja (melyet az ország legjobbjának/legdrágábbjának tartanak), ám ha a cigándiaknak is sikerülne borsot törnie az idegenlégiósokkal teletűzdelt kirakatklub  orra alá, alighanem az egész ország őket ünnepelné.

A Cigánd trénere, Prisztács Tamás persze nem lehet nagyon nyugodt, hiszen az utolsó négy meccset ők is elvesztették (a Salgótarján, a Putnok, a Tiszaújváros és a Nyírbátor ellen), de azt nem lehet tagadni, hogy így is nekik van a kevesebb vesztenivalójuk.

Pihent fejjel kezdtük a hetünket, mely végén majd az Európai Ligában szereplő Vidi-t fogadjuk a kupában. Nem kell említeni senkinek, hogy mekkora kaliberű csapat érkezik Cigándra. Számunkra ez futballünnepet jelent majd. Úgy érzem, ez a mérkőzés megmutatja, ki érdemli meg a cigándi mez viselését! Tudjuk nagyon jól, milyen minőséggel és erővel rendelkezik a magyar bajnok, de közös erővel kell megpróbálni meglepni az ellenfelünket, az egész ország előtt. Szezon elejétől mondogatom, hogy innen már csak egy lépés a másodosztály, de a játékosok fejében kell, hogy legyen a döntés, hogy előre akarnak fejlődni, és megváltoztatni a sorsukat, vagy nem. Motivációról már nem is szeretnék beszélni, meg kell mutatnunk mire vagyunk képesek összegzett a mester a csapat weboldalán.

Ha számít ez valamit, mi megnyugtatjuk a srácokat: a Borsod24 szerkesztősége és a megye összes futballrajongója a zöld-sárgák sikeréért szorít majd a helyszínen és a tv-k képernyői előtt.

*

Praktikus információk:

A Cigánd FC részéről a Magyar Kupa 6. fordulójában – 2018. 09. 23. napjára vasárnap 13 órai kezdéssel – kisorsolt Cigánd SE – MOL Vidi FC mérkőzésre tekintettel az alábbiakról tájékoztatjuk a kedves hazai és -vendég szurkolóinkat.

Jegy információ:

  • Elővételben:

o   Cigándi lakcímmel rendelkezőknek: 1.000 Ft

o   Cigándi lakcímmel nem rendelkezőknek: 1.500 Ft

  • Helyszínen 1.500 Ft

6 éves kor alatt a mérkőzés ingyen megtekinthető.

A Cigánd SE utánpótlás játékosai ingyen tekinthetik meg a mérkőzést, amennyiben Cigánd SE melegítőben érkeznek és felmutatják érvényesen előre igényelt jegyüket.

Jegyértékesítés:

Jegyek vásárolhatók elővételben:

  • Cigánd Város Önkormányzat (Nagy Dávid, tel.: +36 20 363 0687)
  • Cigándi Szabadidő Központ (Gönczi Zoltán, tel.: +36 70 416 1372)

A jegypénztárak a mérkőzés kezdete előtt 1,5 órával nyitnak (11:30). A hazai szurkolók az öltöző pénztárablakánál válthatnak jegyet és a jegypénztárhoz közeli bejáraton léphetnek be a létesítménybe.

A vendég szurkolók a vendég szektor bejáratánál válthatnak jegyet és léphetnek be a létesítménybe.

A Bérlettel rendelkezők, a Mozgáskorlátozottak, és a Sajtó munkatársai a középső bejáraton juthatnak be a létesítménybe (régi főbejárat).

Parkolás:

A vendég szurkolók a Városi Szabadidő Központ parkolóját használhatják. És onnan gyalogosan közelíthetik meg a vendég szektor bejáratát.

A hazai szurkolók a létesítmény előtt a Fő utcán, illetve a Zsák utcából megközelíthető parkolót használhatják.

Dohányzás:

A létesítmény egész területén, beleértve a lelátókat is DOHÁNYOZNI TILOS!

Dohányozni csak az erre kijelölt helyen lehet.

Tájékoztatjuk Önöket, hogy a sportlétesítmény résztvevője a belépésre szolgáló igazolás átvételével elfogadja, hogy a szervező által a hivatalos honlapján, valamint a sportlétesítmény pénztárainál és beléptető pontjainál kifüggesztett pályarendszabályokat betartja. Tudomásul veszi, hogy a sportrendezvény ideje alatt róla kép- és hangfelvétel készíthető.

Hasonló bejegyzések

Leave a Comment