Vonatra szállt, Győrbe utazott, majd a rendőrökhöz fordult egy kutya szilveszterkor

A szilveszter éjjelén szolgálatot teljesítő rendőrök egy kétségbeesetten futkározó kutyára figyeltek fel Győrben, a Széchenyi tér közelében. Nem kellett azonban sokat gondolkodniuk, hogy befogják-e az állatot, az ugyanis magától beült egy nyitott járőrautó hátsó ülésére – számolt be az esetről büszkén a rendőrség honlapja a Tudta, hogy ki segíthet a bajban címmel ellátott híradásában.

A rendőrök leolvastatták a kutya azonosítószámát, majd egy helyi állatorvos segítségével felkutatták az állat gazdáját. Kiderült, hogy a Győrtől több mint 60 kilométerre fekvő Vértesszőlősről szökött meg december 31-én, aznap délután még a helyi vasúti pályaudvaron látták, így feltételezhető, hogy vonattal érkezett Győrbe. Nem lenne meglepő, ha a petárdák hangjától ijedt volna meg, de a lényeg a hepiend: a győri rendőrök az újév első napján átadták az elcsatangolt kutyát a gazdájának.

Frissítés:

Egy olvasónk hívta fel rá a figyelmünket, hogy jegyvizsgáló ismerőse tegnap találkozott a vonaton a kutyával, le is fényképezte, majd közzétette a fotókat Facebookon, hátha valaki ismeri a gazdáját. Aztán együtt utaztak Győrig, ám az állomáson a kutya megszökött, innentől pedig már ismerjük a történetet.

 

 

24.hu

Hasonló bejegyzések

Leave a Comment