Túlárazott a selyemréti strand büfékínálata?

Gyorsan terjed a neten az a poszt, amiben egy fürdöző a Selyemréti Strandfürdő büféjének adagjára, áraira panaszkodik. Többen is felháborítónak találták, hogy egy strandon ilyen magas árakon kínálják az ételt, arról nem beszélve, hogy annak minősége is hagy kívánni valót maga után.

Hol élünk? – teszi fel a kérdést a posztoló. “Itt már mindent lehet? Ha ez mondjuk egy kiemelt rendezvényen történik meg, még ott sem maradt volna szó nélkül! De egy miskolci strandon ?Egy 5 tagú családnak 7500.Ft -ot kelljen fizetni egy tál ételért? Egy strandon,leves nélkül, savanyú nélkül,egy pohár üdítő,vagy sör nélkül? Ha fent lopnak akkor lent is lehet? Galuska:410 Sertés pörkölt: 1090.Kértem hogy egy kis szaftot adjon már legyen szíves Válsz: nem jár hozzá! Mondom oké! Vagy 100 forintért tudunk hozzá adni. Miskolc selyemréti strandfürdő…” – olvashatjuk a Facebookon.

Hasonló bejegyzések

2 Thoughts to “Túlárazott a selyemréti strand büfékínálata?”

  1. Elkeseredettség

    Nem csak az árakkal van gond! 14 órától konkrétan semmi nem kapható… Minden elfogyott! Hangzott a válasz a kérdésünkre,hogy mit lehet venni? De kávé, se étel! Ki kellett mennünk a fürdőn kívülre, hogy tudjunk venni a gyerekeknek valami ételt.

    A másik probléma, ami talán még ennél is fontosabb,az hogy magyar ember magyar fürdőben nem tartózkodhat családi pótlék kifizetése után pár napig!! Igen! Meglehet kövezni, de ez van! Kereszt fiam 3x nyomták a víz alá a szemem láttára! 15 perc! alatt! Mondanom sem kell, hogy nem csinált semmi csupán élvezte a vizet és lubickolt! Nem pocsolt,nem zavart senkit! Később már a két éves gyermekem is féltettem mivel a medence széléről ugráltak be. Volt aki nem a lépcsőt használta a vízbe való bejutáshoz! Senkit nem kímélve dobálták egymást a vízbe, másokat is veszélynek kitéve. Nem sokkal később már a vízben barna úszó”valamit” fedeztünk fel, aztán a víz tetején fehér darabos nyúlós “mindent”! Gondolom én a sok víz nyelés hatására visszajött gyomor tartalom és orr váladék lehetett! Erre fogtam a családom és kijöttünk a vízből. Kerestem egy úszómestert hogy segítségünkre legyen, de csak azt a választ kaptam hogy sajnálja de normális ember nem ilyenkor jön fürödni! 😵 Mondom tessék????!! Ez most komoly? Hát én is sajnálom, hogy kereken egy óra leforgása alatt ennyi minden történt! Máskor nem tudtam volna elhozni a családom, illetve a gyerekeket… A vízben úszkáló dolgokra annyit mondott hogy megnézik mi az. Persze ez nem történt meg! Figyelemmel kísértük. Azt mondták mennyünk át a másik medencébe ott jobb a helyzet! Jelzem nem sokkal… A bólyák között úszkáló idős hölgyet sem hagyták békén. Azt mondták neki, hogy kit érdekel maga mit csinál… Tulajdonképpen a kisebbségek uralták a strandot! És senki nem csinált semmit! Ha én vagy a gyerekek akik velem voltak a medence széléről ugráltak volna be a vízbe, gondolom meg lett volna a következménye… De akkor semmi nem történt… Csak bíztunk benne hogy az idő teltével valamivel jobb lesz. Mert a pénzünket persze nem adták volna vissza, ha 1 óra múlva kérjük vissza… Szomorú, hogy ezt kell tapasztalni! Nem vagyok senki ellen, nem vagyok ember gyűlölő! De ezt a viselkedést nem lehet elnézni. Sem a strandot látogató vendégektől sem a strand nyugalmát “őrző” biztonsági őröktől és úszómesterektől sem…

  2. Csontos Jánosné

    Ezért járunk mi Tiszaújvárosba fürödni.

Leave a Comment