Tömegek várták, hogy megnyisson a miskolci Pizza Hut

Újra Pizza Hut nyílt Miskolcon. Csaknem egy évtizeddel ezelőtt már volt a városban ilyen étterem, akkor a Szinvapark legfelső emeletén fogyaszthattuk a vastagabb tésztájú pizzákat. Szerdán viszont a Miskolc Plázában nyílt meg az önkiszolgáló Pizza Hut. Az üzlet megnyitását tömeg várta, hosszú sor kígyózott a bevásárlóközpont új standja előtt.

Hogy mi a népszerűség oka?

A Pizza Hut egy világszerte ismert franchise, ami 1958-óta található meg a piacon. Főként minőségi alapanyagokból készült friss pizzáiról híres, ám ezeket többnyire csak Budapesten lehetett elérni, akkor is a klasszikus “beülős” pizzériák formájában. 2016-tól a márka új étteremtípusokat nyitott, amik megfeleltek a hétköznapok dinamikus időbeosztésénak: a frissen készített pizzákat a rendeléstől számított 5 percen belül kézhez kapják a vendégek. Mindezzel együtt a terjeszkedés is megkezdődött. Tavaly Győrben, idén Miskolcon nyílt étterem, és ez még csak a kezdet.

A Pizza Hut a designra is ráment:  a hagyományos vékony, és az ikonikus, sajttal töltött szélű pizzákból lehet választani klasszikus és újító ízekben, valamint személyre szabottan az „Ahogyan Te szeretnéd” feltétnek köszönhetően.

 

Hasonló bejegyzések

Leave a Comment