Megdöbbentő videó: A miskolci országgyűlési képviselő is kivette a részét a migránsozásból

Az index.hu frappáns összefoglalót készített a MTVA pénteki híradójából. Az adás valószínűleg rekordot döntött, már ami a kormány által szívesen használt hívószavak gyakoriságát illeti. Az október 12-én 19.30-kor leadott műsorban a betelepítés-betelepítési szavak ötször, a migráció és migráns szavak változatai huszonhatszor, Soros György neve hússzor, a bevándorlás huszonnégyszer, míg a Brüsszel szó összesen kilencszer szerepelt röpke ötvennyolc perc alatt.

A migránsozásból Hubay György országgyűlési képviselő is kivette a részét, aki Gyurcsány Ferenc miskolci látogatásának apropóján állt a híradó kamerái elé. Hubay szerint „Gyurcsány Ferenc erőlködik, mint béka a kocsonyában”. Ez talán nem a legszerencsésebb szóhasználat, ha figyelembe vesszük a hajdani kocsonyafesztivál történetét, jobban mondva, történetének végét. A várost képviselő politikus a rövid bevágás alatt egy-egy migránsozással, brüsszelezéssel és bevándorlózással járult hozzá az évente 80 milliárdnyi közpénzből működő MTVA péntek esti híreihez.

Hasonló bejegyzések

One Thought to “Megdöbbentő videó: A miskolci országgyűlési képviselő is kivette a részét a migránsozásból”

  1. valéria

    Hubay te senki! A parlamentbe is csalással kerültél be, ott se csinálsz semmit, ahogy miskolci képviselőként sem csináltál semmit! Jó érzésű ember a helyedben elbujdosna szégyenében! Vedd fel szépen a képviselői júdáspénzed, ameddig megteheted és hallgass! A legjobb, amit tehetsz!Hiteltelen nulla vagy!

Leave a Comment