Hátizsákodon a városod – Kreatív alkotópályázatot hirdet a Korzó

Miskolc városának és a környék lakosainak hirdet versenyt a Korzó „A te városod, a te divatod, tervezd meg” címmel. A kreatív urbánus minták megálmodására buzdító dizájnpályázat nyertese negyedmillió forintot vihet haza, alkotásaiból pedig limitált kiegészítő kollekció készül, aminek darabjait a Korzón és a Playersroom üzleteiben lehet majd megvásárolni. A pályaműveket többek közt Polla bírálja majd el, a fődíj sorsa közönségszavazáson dől el.

A Korzó alkotói pályázatára Miskolc által ihletett pályaművekkel lehet jelentkezni.  A pályázók feladata, hogy megrajzolják, mit jelent számukra, vagy mire inspirálja őket saját városuk. Az elkészült alkotásokat regisztráció után a https://iranyakorzo.hu/tevarosodatedivatod/ oldalra október 15. és 28. között tölthetik fel. A játék lezárását követően október 29-31.-én, a beérkezett pályaműveket egy zsűri értékeli. A zsűri a kiíró Korzót üzemeltető Ceetrus kollégájából, a Szent Benedek, Alapfokú Művészeti Iskola és Kollégium Miskolci Tagintézményének kollégájából áll, hozzájuk csatlakozik Polla. A szerencsés nyertes eredményhirdető közönségtalálkozó keretében tőlük veheti át a díjat a helyi Auchan Korzón novemberben.

A nyertes pályázó egy 250.000 forinttal feltöltött bankkártyával lesz gazdagabb, a nyertes pályamű pedig – a mintától függően. – egy kiegészítő kollekció sapkáin és/vagy hátizsákjain kel életre. A Playersroomban és a Korzón beszerezhető darabok értékesítéséből befolyt összeget egy helyi civil szervezet számára ajánlja fel a Korzó, így a győztes pályázó saját közösségét is segíti.

 A részvétel pontos feltételeiről és a pályázatról további információ az iranyakorzo.hu/tevarosodatedivatod oldalon található.

 

 

 

Hasonló bejegyzések

Leave a Comment