Tudta, hogy a Miss Balatonon második legszebb lánya is miskolci?

Két miskolci lány végzett az élen az idei Miss Balaton szépségversenyen, a királynőt és az első udvarhölgyet is Miskolc adta a szépségversenyen. Tóth Lilla Hanna nyerte el a királynői címet, míg a szintén miskolci Foczkó Dalma lett az első udvarhölgye.
“Hatalmas nagy öröm, hogy én lettem az első udvarhölgy” – mondta Foczkó Dalma. – “A felkészítőtábor nagyon feszített volt, a döntőn pedig annyira izgultam, hogy csak arra koncentráltam, hogy mosolyogjak, de aztán sikerült megnyugodni. Tudom, hogy minden versenyző úgy érkezett, hogy szeretne az első három közé kerülni. Nekem ez sikerült és nagyon boldog vagyok, mert nem veszett kárba a sok hónapos kemény munka” – mesélte Dalma a Borsod Online-nak.

Az újdonsült udvarhölgy magának is bizonyítani szeretett volna a Miss Balatonon való indulással.

“Domonkos fiam születése után vékonyabb voltam, mint bármikor. Egy évvel utána viszont már hiányzott a nőies alak. Épp akkor jött szembe a megmérettetés plakátja, mikor eldöntöttem, teszek azért, hogy jól érezzem magam, belevágtam, a többi már történelem” – nyilatkozta az újdonsült udvarhölgy, aki hozzátette: a felkészítő táborokban azok voltak a legnehezebb időszakok, amikor sokáig nem tudott semmit a nagyszüleivel nyaraló csemetéjéről.

Hasonló bejegyzések

Leave a Comment