Nem taníthat tovább az erotikus oktatóvideót készítő tanszékvezető

Nem taníthat tovább a Nemzeti Közszolgálati Egyetemen (NKE) Angyal Miklós, a megbízott tanszékvezető, aki a botrányt okozó erotikus oktatóvideó rendezője volt. Mint az NKE közleményében áll, a videó az „egyetem szellemiségével összeegyeztethetetlen” – derült ki a vizsgálati anyag újbóli áttekintése során.

 – Forrás: Index.hu / KG –

Angyal rendőr ezredes, egyetemi docens ügyében még a múlt héten érkezett bejelentés, ami után az egyetem vezetése áttekintette a Krimináltaktikai és Metodikai Tanszékének megbízott vezetője ellen folytatott vizsgálat anyagát. Angyalt akkor is a Kreatív bűnüldözők című vetélkedőre készített videofilm miatt vizsgálták.

Az MTI-hez eljuttatott közleményből kiderül, hogy az NKA ugyan elismeri Angyal szakmai kvalitásait és oktatói, valamint tudományos tevékenységét, ám „az elkészült kisfilm tárgya, hangvétele és stílusa összeegyeztethetetlen az egyetem szellemiségével és értékrendjével, továbbá súlyosan rombolja az intézmény megítélését.”

Ennek megfelelően az NKE vezetése hétfőn kezdeményezte az országos rendőrfőkapitánynál, hogy szüntessék meg Angyal Miklós NKE-re vezénylését, ezzel befejezte oktatói tevékenységét az egyetemen.

Íme az Angyal Miklós által rendezett oktatóvideó:

Hasonló bejegyzések

Leave a Comment