Mészáros Lőrinccel a fedélzetén landolt a 17 milliárdos luxusgép (videóval)

Megérkezett Londonból a Garancsi Istvánhoz kötött luxusrepülő, amin Orbán is szokott utazni. A HVG videósa ott volt a Liszt Ferenc repülőtéren.

A HVG beszámolója:

A Garancsi Istvánhoz, valamint a Csányi Sándorhoz köthető luxusgépek felszálltak Londonban. Csütörtök este a Videoton játszott Európa Liga-meccset a Chelsea ellen, kinn volt mindkét gép, az egyiken minden bizonnyal ott volt Orbán, ugyanis a helyszínen nézte meg azt, hogy 1-0-ra nyer az angol csapat.

Videós és fotós kollégánk a Garancsihoz kötött gépről készített felvételeket, leszállt a repülőről Mészáros Lőrinc is, akiről eddig nem tudtuk, hogy ott volt a londoni meccsen.

A gépen ott volt még Vörös József, Mészáros ügyvédje, az MKB-s Balog Ádám, Jászai Gellért, Vida József és Szijj László (Mészáros üzlettársa) és Mészáros László, aki az új felcsúti polgármester. Őt kérdeztük is, ott volt-e a meccsen, de nem válaszolt. Ott volt még Mészáros János, Lőrinc testvére is, valamint Varga Antal, a Duna Aszfalt Kft. ügyvezetője.

Azt lehet sejteni, hogy Orbán a Csányihoz kötött gépen utazott, de arról nincsenek felvételeink. Információink szerint az is landolt, de az a reptér olyan részén, ahol nem tudtunk képeket, videókat készíteni. Így biztosat a miniszterelnökről sem tudni.

Hasonló bejegyzések

Leave a Comment