Kormánypárti tévések mentek be Hadházy Ákos kertjébe (videóval)

Hadházy csütörtökön kezdte meg aláírásgyűjtését az Európai Ügyészséghez csatlakozásért, valószínűleg ennek alkalmából zaklatták a tévések – írja a hvg.hu.

Hadházy Ákos volt LMP-s, ma már független képviselő csütörtökön kezdte meg országos aláírásgyűjtő akcióját a budapesti Blaha Lujza téren, hogy Magyarország is csatlakozzon az Európai Ügyészséghez. Ehhez egymillió aláírásra van szükség, az aláírásgyűjtéshez a Párbeszéd is csatlakozott.

Az aláírásgyűjtésről Hadházy élőben jelentkezett be a Facebookon, és azt ígérte, hogy bár egyelőre Budapesten kezdték csak meg az aláírások gyűjtését, néhány nap múlva országosan is elindul a kampány, és pozitívan nyilatkozott arról is, hogy össze lehet-e gyűjteni az egymillió aláírást, szerinte igen.

A politikus azonban az aláírásgyűjtés kezdetének napján egy olyan videót is megosztott a Facebook-oldalán, amely szerint egy televíziós forgatócsoport jelent meg a szekszárdi házának kertjében, ahova a csukott kaput kinyitva mentek be. Hadházy azt írta, biztosan egy újabb rágalmazó riporthoz vettek fel anyagot, a kertből a házát és a családját filmezték, a tévésekről a felvételt pedig a felesége rögzítette.

Hozzátette azt is, a felesége szerint ez azt jelenti, hogy van értelme a munkájának, mert ha nem lenne, akkor biztosan csak kinevetnék és békén hagynák.

Hasonló bejegyzések

Leave a Comment