Keresik Orbán Viktor szakácsát

napi.hu szúrta ki a Határozatok Tárában, hogy a Miniszterelnökség által felügyelt Várgondnokság Közhasznú Nonprofit Kft. pályázatot írt ki a Miniszterelnökség új, budai vári épületeiben lévő étterem, konyhák és kapcsolódó helyiségek hasznosítására.

A pályázat nyertesének feladata lesz a bérleményben a Miniszterelnökség hivatalos eseményeinek gasztronómiai kiszolgálása, valamint a dolgozói számára munkahelyi étkeztetés biztosítása. Az üzemeltetés várható megkezdése 2018. november 20.

A Várgondnokság által elvárt bérleti díj havonta legalább nettó 1,5 millió forint. Ezen kívül a bérlőnek a közüzemi díjakat is fizetni kell.

A Várgondnokság a pályázat nyertesével 5 éves határozott idejű bérleti szerződést köt. Havonta kell bérleti díjat fizetni, a szerződés megkötésével a pályázat nyertesének 3 havi bérleti díjnak megfelelő összegű kauciót kell letennie.

A pályázatok elbírálása során az ajánlott éves bérleti díj lesz a döntő szempont, de értékelik a pályázó korábbi gasztronómiai projektjeit és a Miniszterelnökségen tervezett projektjét is. Pályázni október 4-től számított 30 napon belül lehet.

A pályázaton indulóknak nyilatkozni kell arról, hogy az alapanyagként használt termékek legalább 60 százaléka magyar, illetve Magyarországon előállított lesz.

Orbán Viktor miniszterelnök és hivatala hamarosan az I. kerületi Színház utcába költözik, ahol több mint húszmilliárd forintból átépítették az egykori karmelita kolostor ingatlanát és egy új épületet is felhúztak. Az ingatlan “egyedi belsőépítészeti kialakítására” plusz 3,9 milliárd forintot költhettek el egy 2016. december 23-ai kormányhatározat értelmében.

(Forrás: HVG)

Hasonló bejegyzések

Leave a Comment