Jakab Péter beszabadult az Echo tv stúdiójába (videóval)

Jakab Péter, a Jobbik országgyűlési képviselője és szóvivője az Echo TV vendége volt, a „beszélgetés” tökéletesen bemutatta a Magyarországon létező párhuzamos valóságokat – írja az Alfahír.hu.

A politikust Velkovics Vilmos próbálta kérdezni többek között Volner Jánosról, de Jakab kihasználta az alkalmat és üzent Bayer Zsoltnak, aki korábban a következő szavakkal illette őt„ha lesznek ivadékai, örök szégyenük lesz, hogy ótvar rohadék volt a felmenőjük”.

Jakab a kamerába nézve válaszolt:

Kedves Zsolt! Szeretnélek tájékoztatni, hogy ivadékaim nincsenek, gyermekeim vannak, három kisfiam.

Akiket arra nevel, hogy lopni bűn, különösen akkor, ha az ország vezetői teszik ezt. Jakab bocsánatkérésre szólította fel Bayert.

A képviselő aztán nekiesett az egész kormánymédiának, egy legendát idézve elmondta, hogy „Önök végighazudták az elmúlt másfél- két évet, teljesen világos volt, hogy amit mondanak, az nem igaz”.

Az ezután következő két percből őszintén szólva nem tudunk idézni egyiküktől sem, mert a politikus és a műsorvezető párhuzamosan mondták a magukét, Jakab a fideszes médiumok hazugságairól, a riporter Volner Jánosról.

Jakab át is adta a Magyar Idők egyik Vona Gáborról szóló helyreigazítását Velkovicsnak, aki ekkor megkérte a politikust, hogy legyen szíves viselkedni, itt kicsit tartottunk tőle, hogy elfajul ez a kellemes szerda este a stúdióban, de egész normális mederbe terelődött a műsor.

Mármint a normális ebben az esetben azt jelenti, hogy Velkovics például sorosozott Teplán István kapcsán, Jakab ezt rövidre zárta: ők szakemberek véleményére kíváncsiak, a sorosozás helyett pedig inkább azzal foglalkoznak, hogy több pénz jusson a magyar embereknek. Arról nem is beszélve, hogy „Orbán Viktort nevelte ki Soros György”.

Hasonló bejegyzések

Leave a Comment