Baskyt keresi a rendőrség a kétfarkú kutyákon

A VIII. kerületi rendőrkapitányságtól kapott levelet a Magyar Kétfarkú Kutya Párt, amiben a következőt írja a rendőrség: “Hatóságomnál tulajdon elleni szabálysértés elkövetése miatt előkészítő eljárás indult ismeretlen személy ellen, aki 2018.06.30. napon a Budapest, I. kerület Hattyú utca – Erőd utca kereszteződésében kb 25 nm területen az útfelületre egy zebrát ábrázoló mintát festett az aszfaltra.

Az internetes adatgyűjtés során megállapítást nyert, hogy a Magyar Kétfarkú Kutyapárt oldalán szerepel a kép, melyen aláírsáképpen a “BASKY” valamint a megjegyzésben is látható: “Magyar Kétfarkú Kutyapárt Basky volt!” Kérném, hogy a “basky” nevű természetes személy adatait, elérhetőségeit hatóságom rendelkezésére bocsátani szíveskedjen.”

Basky ott vált országszerte ismert névvé, amikor a belvárosban megjelent egy, a híres Banksy művész stílusát idéző falragasz Orbán Viktort ábrázolva egy kisvasúton. Később a Kétfarkú mutatta be egy Facebook-posztban, valójában hogyan készült az alkotás. (Amit egyébként nagyon gyorsan el is távolítottak valakik onnan, miközben a Keleti pályaudvarnál már senkit sem zavar)

A rendőrség fenti levelében említett zebra egy másik akció volt, amikor egy konkrét zebrát festettek oda, ahol elkélt volna a gyalogosátkelő jelzése.

A Kétfarkú a rendőrség leveléhez annyit fűzött:

Basky kb .170 cm magas, sovány testalkatú, különös ismertetőjegye: nem ismerjük.

Vagy lehet hogy ő az a csávó, akit múltkor hátulról láttunk, épp elmenni sörért, aztán nem jött vissza?

 

Index.hu

 

Hasonló bejegyzések

Leave a Comment