A rendőrségen megsemmisült a Rogán elleni egyik bizonyíték

Upsz, a rendőrségen megsemmisült a Rogán elleni egyik bizonyíték – írja Facebook-posztjában Juhász Péter politikus.
“Hiba csúszott a független igazságszolgáltatás rendszerébe éppen most. Egészen véletlenül éppen az CD sérült meg és lett használhatatlan, ami az utóbbi években a belvárosban eladott 800 darab ingatlan listáját tartalmazza. Hogy miket adtak el, kiknek és mennyiért a Rogán-időkben. Legalábbis ezt válaszolta a rendőrség a bíróság megkeresésére. Ugye milyen pech?! Nem mondom, hogy ráérünk, de ígérem, kivárom amíg újra beszerzik. Előre jelzem, az már gyanús lesz, ha az önkormányzatnál is elázik a nyilvántartás.

Hogy érthetőbb legyen mi tűnt el: Folyik egy személyiségi jogi per, mert Rogán sérelmezte, azon állításomat, hogy ő “bűnözőkkel üzletelt”. Ahogy látod a képen, arról majd Portik Tamás beszél, hogy vajon ez igaz-e vagy sem.
De e per keretén belül kérte a bíróság a rendőrséget, hogy küldje el az igatlanok listáját, amit az önkormányzattól megkaptak egy másik nyomozás keretén belül. Az a nyomozás a belvárosi ingatlanpanama okán tett feljelentésem folyománya. Azt vizsgálja a hatóság, hogy vajon történt-e bűncselekmény az ingatlanok eladásakor. És láss csodát, az egyik legfőbb bizonyíték megsemmisül.

Eddig ötször hosszabbították meg a nyomozást, kíváncsian várom a folytatást. Az érdekesség ugye az, hogy ha Rogán nem perel be, akkor se azt nem tudnánk, hogy összesen ennyi ingatlant adtak el, se azt, hogy megsemmisült a bizonyíték, ami ezt alátámasztja. Ugye, te sem lepődtél meg? Én sem. Ez nem lesz benne a közszolgálati híradóban. Ezért oszd meg, jusson el minél több emberhez! A lájk meg egyszerűen biztatás nekem, nehogy megunjam a várakozást Kösz!

 

Hasonló bejegyzések

Leave a Comment