Újabb testrészeket találtak: Fejér megyei nő lehetett a bécsi kannibál áldozata

Barátai cáfolták, hogy prostituáltként élt volna az a 30 éves nő, akinek testrészeit a Fertő tóban találták meg áprilisban. Gyilkosa több mint harminc évig ült korábban börtönben, és ha visszakerül, valószínűleg sosem engedik már ki – írja a hvg.hu.

A Blikk információi szerint Fejér megyéből származott, hat éve élt Bécsben, és alkalmi munkákból tartotta fenn magát az a fiatal nő, akivel a bécsi kannibálként emlegetett férfi végzett. Az osztrák sajtóban Beátaként emlegetett harmincéves nőt valójában Zsuzsannának hívták. Takarítást vállalt, de olyan is előfordult, hogy utcaseprőként dolgozott, vagy nagyobb fesztiválokon poharakat szedett össze – olvasható a lap hétfői számában.

Gyilkosa megölte és a holttestét feldarabolta. Egyes testrészeitől úgy próbált megszabadulni, hogy a Fertő tóba dobta.

Barátai határozottan cáfolták, hogy Zsuzsanna prostituáltként kereste volna a kenyerét, sőt elmondásuk szerint komoly kapcsolatban élt egy román származású férfival. Ausztriába azért ment ki, mert itthon nem talált munkát, és a gyerekeit sem nevelhette.

Barátnője a lapnak azt mondta: nehéz körülmények között, hajléktalanként élt, szállókon húzta meg magát. Aznap állítólag azért ment el aludni a gyilkosához, mert közölték vele, hogy nem maradhat a szállón.

A meggyilkolt nő maradványait április 18-án találták meg a Fertő tóban. A búvárok több napig kutattak a vízben. A bécsi férfi azt mondta: dühében fojtotta meg a nőt, a holttest egyes részeit a fagyasztóba tette, hogy később tudjon enni azokból. A többit elvitte Fertő tavi kunyhójához, ahol a vízbe dobta azokat.

A férfi erőszakos cselekmények miatt több mint harminc évet ült már börtönben. Ha a bíróság a magyar nő megölésében is bűnösnek mondja ki, valószínűleg élve már nem hagyja el a börtönt.

Hasonló bejegyzések

Leave a Comment