Krematóriumban égethették el VV Fanni holttestét

Egy rab azt állítja: a lány holtteste egy olyan bandához kerülhetett, akik nyom nélkül eltüntetnek bárkit – számol be róla a HVG.hu.

Egy váci börtönben ülő rab azt állítja, tudja, mi lehetett az oka, hogy az egy éve eltűnt Novozánszki Fannit meggyilkolták, és azt is, hogy miért nem találják egy éve a holttestét – írja a Bors.

A bulvárlap információja szerint a rab a rendőröknek elmondta: volt kapcsolat Fanni és a gyanúsított között,a férfi teljesen odavolt a lányért, és amikor megtudta, hogy Fanni tervei közt szerepel, hogy hamarosan elhagyja az országot, “teljesen kiakadt”. Félt, hogy elveszíti a kapcsolatot a lánnyal, aki pont az eltűnése idején, tavaly novemberben készült kiköltözni Olaszországba. (A rab, G. Péter elmondása szerint jól ismerte Fannit, és a lány meggyilkolásával gyanúsított, előzetes letartóztatásban ülő B. Lászlót is.)

A rab állítja: Fanni holtteste egy olyan bandához kerülhetett, akik nyom nélkül eltüntetnek, egész pontosan elégetnek bárkit. A társaság eszerint egy halottaskocsival érkezhetett a tett helyszínére, ahol Fanni testét súlyos milliókért cserébe átvették, hogy eltüntessék. Nagy valószínűséggel így tudták a legbiztonságosabban szállítani, hiszen a halottszállító autókat a rendőrség nem állítja meg – írja a Bors.

“A rab elmondta, hogy ez a társaság egy krematóriummal van kapcsolatban, ahol két hivatalos hamvasztás között, egy nem hivatalos is belefér” – magyarázta a Borsnak dr. Lichy József. Így nem csoda, hogy nem került elő a lány, hiszen a holttesteket ezer fokon égetik el. A hamvakat pedig könnyű eltüntetni – olvasható a lapban.

Hasonló bejegyzések

Leave a Comment