Kizuhant a harmadikról Ózdon

Szerencsétlenségek érik Ózdon, a Dózsa György úti Öregek Otthonát. Néhány nappal ezelőtt a szélsőséges időjárás áldozata lett az épület, a szélvihar ugyanis teljes egészében levitte a tetőszerkezetet – olvashatták a Borsod Online-on. Akkor biztonsági okokból a legfelső szinten élő gondozottakat egy emelettel lejjebb kellett költöztetni, az ellátás viszont zavartalanul folyt tovább.

A héten azonban egy tragikus haláleset történt az öregek otthonában, egy idős, hetvenes évei közepén járó férfi kiesett a harmadik emeletről. A zuhanás után olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a kiérkező mentők már nem tudták megmenteni az életét.
– Ez egy sajnálatos baleset volt – erősítette meg érdeklődésünkre Beik-Sike Ildikó intézményvezető. – A vizsgálatok is ezt állapították meg. A bácsi az ablakban nézelődött, amikor vélhetően megcsúszott, vagy megszédült, így következhetett be a tragikus baleset. Az otthonunk minden biztonsági előírásnak megfelel, a dolgozóink gondosan figyelnek a betegekre, ez viszont egy kivédhetetlen eset volt – mondta.

Hasonló bejegyzések

Leave a Comment