Halálos baleset történt Tiszaújvárosnál és Berenténél

Halálos baleset történt szerda hajnal 4 óra körül a 35-ös számú főút, 17. kilométerénél, a Debreceni úton – közölte a rendőrség.

Egy személyautó 51 éves vezetője Sajószöged irányából tartott Tiszaújváros felé, amikor eddig tisztázatlan körülmények miatt áttért a szemközti forgalmi sávba, és nekihajtott egy vele szemben jövő autónak. Az MTI helyszíni fotóin egy elütött rókát is látni, elképzelhető, hogy a róka miatt rántotta el a férfi a kormányt, ezen az útszakaszon vadveszélyre figyelmeztet a tábla.

Az 51 éves férfi a baleset következtében olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen az életét vesztette. A helyszínelés után a rendőrség megerősítette, hogy a férfi azért rántotta el a kormányt, mert az útra szaladó rókát akarta kikerülni.

Berentén egy nő halt meg

Halálos baleset történt Berenténél is szerda reggel, egy ember meghalt a 26-os főúton, Berenténél szerda reggel történt balesetben – közölte az MTI.

Egy kamion, egy kisteherautó és egy személyautó ütközött össze. A személyautót vezető nő a helyszínen belehalt sérüléseibe.

A kamion és a kisteherautó két utasa nem sérült meg.

Hasonló bejegyzések

Leave a Comment