Éveken át kényszerítette szexre saját kislányát egy őcsényi férfi

Európai elfogató parancs alapján fogták el azt az őcsényi férfit, aki saját, tizenéves kislányával folytatott szexuális kapcsolatot.

Az Egyesült Királyságban fogták el, majd augusztus elsején átadták a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztályának azt az európai elfogatóparancs alapján körözött 41 éves őcsényi férfit, aki a gyanú szerint 14 éves lányával a gyermek 11 éves kora óta létesített szexuális kapcsolatot a lány akarata ellenére.

A férfi a nyomozás adatai szerint a lányt hetente több alkalommal, különböző módokon kényszerítette fenyegetéssel és erőszakkal szexuális együttlétekre, valamint a gyermekét különféle megalázó élethelyzetekbe hozta, továbbá erotikus tartalmú beszélgetéseket folytatott vele telefonon, és ilyen témájú felvételek készítésére próbálta rávenni őt.

A rendőrök a férfit elfogták és gyanúsítottként hallgatták ki, majd őrizetbe vették és előterjesztést tettek letartóztatásának indítványozására.

Az ügyben a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya szexuális erőszak bűntett, kiskorú veszélyeztetése bűntett, valamint gyerrmekpornográfia bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást.

Éveken át kényszerítette szexre saját kislányát egy őcsényi férfi - Elfogták

Őcsény tavaly szeptemberben arról híresült el, hogy a 2500 lelkes falu fellázadt, amikor kiderült, a Csengettyűs Vendégházban menekült családok üdülhetnek. A kilenc ágyas panzió gazdája, Fenyvesi Zoltán korábban saját pénzen üdültetett már a vendégházban hátrányos helyzetű gyerekeket, s ez ellen sosem volt tiltakozás. Amikor azonban egy tévé-riportból kiderült, Fenyvesi migránsokat és gyermekeiket látna vendégül négy héten át, néhány helybéli falugyűlést hívatott össze, s a 80 résztvevőt megmozgató rendezvény hangadói azt követelték, a vállalkozó álljon el tervétől, mert Őcsény nem akar migránst.

– Ez a falu nem volt idegengyűlölő. Csak hát a propaganda azt sulykolja a migránsokról, hogy terroristák és nőket erőszakolnak meg, és emiatt már mindenütt félnek tőlük. Itt is – mesélte a Népszavának a helyi húsbolt vezetője.

Őcsény népe talán a mai napig retteg a migránsoktól, olyannyira, hogy a kis falu közössége nem vette észre, hogy egy fehér, keresztény apa molesztálja a saját gyerekét. A gyűlölet annyira elvakította őket, hogy a saját kis közösségükben sem vették észre a pedofilt.

Az őcsényiek talán most rádöbbennek arra, hogy nem a migránsoktól kell rettegni, mert a magyar gyerekeket magyar férfiak zaklatják – olyan férfiak, akik közel állnak a gyerekhez: rokonok, tanárok, papok, és nem migránsok.

A Fidesznek nem az a legnagyobb bűne, hogy sáskaként tarolja le az országot, hanem az, hogy a gyűlölet magvát ülteti el az emberek lelkében.

Homonnay Gergely voltam

Hasonló bejegyzések

Leave a Comment