Elfogták a Muhinál baleseteket okozó férfit

Két balesetet is okozott, és mindkét alkalommal tovább állt a sofőr, de elfogták a rendőrök – írta meg a Borsod Online.

A 35-ös úton Sajószöged irányába haladt csütörtök délután 16:45-kor egy 45 éves hernádvécsei férfi, aki úgy kezdett előzni a 12-es kilométerszelvénynél, hogy nem adott elsőbbséget a szembe közlekedő 46 éves tiszaújvárosi férfi által vezetett Opel Astrának, és összeütköztek. A balesetet okozó férfi segítségnyújtás nélkül továbbhajtott, az elsődleges információk szerint az Astrában utazó 40 éves bőcsi nő súlyos sérüléseket szenvedett.

Ezt követően a Muhi körforgóban újabb balesetet okozott a hernádvécsei férfi, aki itt sem adott elsőbbséget, és ismét megállás és segítségnyújtás nélkül tovább ment.

Mint Szabó Csilla főhadnagytól, a megyei rendőr-főkapitányság sajtósától megtudtuk, a járőrök Nyékládháza belterületén fogták el a két balesetet okozó férfit, akinél a szonda alkoholfogyasztást mutatott ki, így beszállították vérvételre a kórházba.

Ahogy korábban írtuk, a két összefüggő baleset miatt volt komoly méretű útlezárás a 35-ös főúton, Muhi térségében. A rendőrség közösen kezelte a két balesetet és lezárta a több, mint egy kilométeres szakaszt, ami miatt a Muhi körforgónál, illetve Szakáldnál is elterelték a forgalmat a főútról.

A balesetek miatt több kilométeres dugó alakult ki a délutáni csúcsforgalomban 35-ös ezen szakaszán, fotóriporterünknek esélye sem volt eljutni a helyszínre. A fotók és videók helyett ezúttal egy térképpel segítjük a Tiszaújváros felé indulókat, hogy merre érdemes kerülni.

Hasonló bejegyzések

Leave a Comment