Feleszmélt a vezetés: Elmarad a pénteki bál

Sokaknál kiverte a biztosítékot, hogy Miskolc kedvenc klubja vigazságot szervez, míg az egyesület gerincét adó focicsapat két csúfos vereséget tudhat magáénak, amelyeknek hála beparkolt a kieső zónába. A klub vezetése is ráébredhetett arra, hogy jelen pillanatban nem az ujjongásé kéne legyen a főszerep, hiszen hivatalos közleményben mondta vissza az eseményt:

Klubunk azzal a céllal hívta életre a DVTK Bált, hogy szurkolóink, támogatóink, sportolóink közösen, egy családként, sportközösségként találkozhassanak, és közösen segíthessük jótékonysági célkitűzésünket, a Rakaczki Bence Alapítvány működését.

Nem bálozunk pénteken

Megosztás Facebook -onTweetpin

A DVTK család számos sportág, több ezer sportoló és szurkoló, sportlegenda és ifjú reménység közössége, a klub szerteágazó működése nem egyetlen csapat vagy sportág aktuális eredményeitől függ. Azonban az is elvitathatatlan tény, hogy az élvonalbeli futballcsapat a legismertebb családtagunk, az ő sikereik vagy sikertelenségük kelt a legnagyobb visszhangot szurkolóink körében. Ebből a szempontból vizsgálva, az elmúlt hetek eredményei alapján nincs okunk ünnepelni. Ezért úgy döntöttünk, hogy a biztató érdeklődés ellenére nem tartjuk meg a pénteki rendezvényt. Úgy érezzük, szurkolóinkkal szemben tiszteletlenség lenne bármilyen vidám rendezvényt tartani. Hálásak vagyunk szurkolóinknak azért, ahogyan a legnagyobb bajban is állták a sarat, köszönjük, hogy a DVTK címere iránt olyan elkötelezettséget és erőt mutatnak, mely előtt az egész ország fejet hajt.

Amint arról korábban már beszámoltunk az esemény bevételét jótékony célra ajánlottuk volna fel. A Rakaczki Bence Alapítvány céljainak támogatására a jövőben is megtaláljuk a módot, ez az elkötelezettségünk nem a rendezvény függvénye. A már megvásárolt belépőjegyek a DVTK Shopban nyitvatartási időben visszaválthatók, a kellemetlenségekért elnézést kérünk.

Forrás: dvtk.eu

Hasonló bejegyzések

Leave a Comment