Stohl András a miskolci rendőrségen tett vallomást

Bár nem így tervezte, tragikusabb és szomorúbb és megrázóbb elóadást tartott Stohl András – írja a femcafé.hu. A színészt a Miskolci Rendőrkapitányság kérte fel, hogy beszéljen bűnről és bűnhődésről és elárulta, a mai napig nem tud szabadulni a bűntudattól, hogy ittasa balesetet okozott és miatta azok is szenvedtek, akiket a legjobban szeret: a két nagylánya.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Az én szépséges nagy lányommal♥️ Ma este már láthatjátok a ninjawarriorban👆 Én biztos, hogy nézni fogom😍😘💖

Stohl András (@stohlandras) által megosztott bejegyzés,

“Ittas állapotban balesetet okoztam. Ekkor sérült, aki a másik autóban ült, sérültem én, és sérültek a gyerekeim. Tulajdonképpen sérült az egész ország, hiszen engem mindenki ismert. A lányaimnak beszólhattak: Nincs valami piád? Apádnak biztos van! Ezt máig nem tudom magamnak megbocsátani. Megbűnhődtem, de nem az öt hónapnyi börtön volt az igazi büntetés, hanem az, amit a lányaimról mondtam.” – mesélte elcsukló hangon, könnyes szemmel a színész az előadáson, amiről a Bors írt. Stohl azonban meglepő őszinteséggel beszélt súlyos autóbaleseteinek részleteiről is.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Stohl András (@stohlandras) által megosztott bejegyzés,

“Eltört a medencecsontom, tehetetlenül feküdtem a töltés tetején, másfél méterre az autómtól, és átgondoltam az életemet. Majd’ meghaltam a fájdalomtól, amikor a mentősök megfordítottak. Végül felépültem a kórházban, és ez a baleset mégsem lett fordulópont az életemben. Pedig egy nagy pofonnak kellett volna lennie, ami figyelmeztet: állj! De nem így lett. Pedig, ha akkor megállok a lejtőn, szerencsésebben alakul az életem” – vallotta be a színész, aki most már azért harcol, hogy másokat megóvjon hasonló tragédiáktól.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Itt tetszettem a páromnak…😂

Stohl András (@stohlandras) által megosztott bejegyzés,

(Írta: Buza Marci)

Hasonló bejegyzések

Leave a Comment