Már a rajongói sem hisznek Curtisnek, Miskolcot is lemondta

Egyre többet betegeskedik Curtis, de ami a jó hír, egyre gyorsabban gyógyul fel egy-egy hirtelen jött rosszullét után. Legutóbb egy miskolci buliba nem ment el, ám rá két napra három haknit is lenyomott. Rajongói be is szóltak neki.

Rövid időn belül újabb rajongóit veszítheti el Curtis, akire hiába vártak a miskolci Stamp Clubban december 29-én éjszaka.

A 2018-as évben drogfogyasztási szokásai miatt komoly botrány­ba keveredett ex­sportoló a meghirdetett koncert kezdete előtt csupán másfél órával mondta le a fellépést betegségre hivatkozva. A Bors újságírója felhívta a szórakozóhelyet, ahol a részletekről érdeklődött.

 

Egyre többet betegeskedik Curtis, de ami a jó hír, egyre gyorsabban gyógyul fel egy-egy hirtelen jött rosszullét után. Legutóbb egy miskolci buliba nem ment el, ám rá két napra három haknit is lenyomott. Rajongói be is szóltak neki.

 

– Este tizenegy óra után a marketingesünk hívta fel telefonon Curtist egy utolsó egyeztetésre. Ekkor mondta, hogy betegség miatt nem tud megjelenni a másfél óra múlva esedékes koncerten, ami már csak azért is ér­dekes, mert Bu­dapestről körülbelül két óra eljutni Miskolcra. Azonnal megosztottuk a hírt a közösségi oldalunkon, szerencsére a jelenlévők jól szórakoztak, de sokan el se indultak, miután kiderült, hogy Curtis nem jön, ami rosszul érintett minket. Az eset után nincs tervben, hogy valamikor megtartanánk az elmaradt bulit – mesélte lapunknak a szórakozóhely egyik illetékese.

A hirtelen jött betegség furcsa módon nem akadályozta meg a sztárt abban, hogy két nappal később három szilveszter éjjeli koncertet adjon az ország különböző pontjain. Az egyik élő bejelentkezése alapján úgy tűnt, kutya baja nincs. Ezt a sztár rajongói is észrevették, akik igen kemény szavakkal illették a rappert.

„Szuper voltál Miskolcon, ja, nem… szerencsére gyorsan rendbe jöttél. B.Ú.É.K.” „Hétről hétre bebizonyítod, hogy igaza volt Majkának” – csak két komment a több száz közül. A zűrös rappernél nem ez az első eset, hogy az utolsó pillanatban tűnik el egy megbeszélt munkáról, először a Csak show és más semmi! felvételén hagyta szó nélkül egyedül a próbán Köllő Babettet. Az ünnepek előtt háromszáz árvát és fogyatékkal élőt hagyott cserben, akiknek személyesen ígérte meg, hogy ajándékokat ad át nekik Kislétán, Nyírbátorban és Nyírbogáton.

Lapunk próbálta elérni a rejtélyes és igen gyors lefolyásúnak bizonyuló betegséggel küszködő rappert, de lapzártánkig nem reagált a megkeresésünkre.

Bors.hu

Hasonló bejegyzések

Leave a Comment