Chuck Norris megírta, milyen volt Orbán Viktorral lógni Magyarországon

Fogalmazást írt magyarországi útjáról a világ egyik legkeményebb embere, Orbán Viktor új BFF-je, Chuck Norris. Az amerikai színész-harcművész a múlt héten, a Baptista Szeretetszolgálat meghívására, egy jótékonysági akció megnyitójára érkezett hazánkba, és maga a miniszterelnök vitte városnéző túrára. A látogatásról akkor még a Washington Post is megemlékezett, azt írták: „Na kihez fordul Magyarország erős embere, Orbán Viktor, amikor fel akar vágni a ország terrorelhárítóinak elit kiképzésével? Igen, Chuck Norris-hoz. Nem vicc”.

A színész a szélsőjobboldali vélemény- és hírgyűjtő oldalon, az összeesküvés-elméletektől sem berzenkedő WorldNetDaily-n foglalta össze élményeit, amit azzal vezet fel, hogy mit írtak a látogatásról a WP mellett más amerikai lapok, ezekben közös pont, hogy kapcsolatukat igazi férfibarátságnak nevezték.

Norris azt írja, ő nem tud brománcról, de az biztos, hogy a magyar miniszterelnök személyében új barátra lelt.

Chuck Norris és felesége, Gena O’Kelley mutatja a Walker, a texasi kopó című tévésorozatban viselt, árverezésre szánt kalapot és az eredetiségi tanúsítványát a Baptista Szeretetszolgálat Cipősdoboz adománygyűjtő akciójához kapcsolódó sajtótájékoztatón.Fotó: Kovács Tamás/MTI/MTVA

Azt is említi, az útra vele tartó felesége, Gena búcsúzáskor azt mondta: „barátok mindörökké”! Norris áradozik Budapest szépségéről, majd rátér Orbán vitatott intézkedéseire és imidzsére. Ír arról,, hogy a miniszterelnök vállaltan konzervatív, a keresztény értékek mellett kötelezte el magát, még a Stop Soros törvénycsomagot is megemlíti. A legérdekesebb rész azért mégis az, amikor a színész arról ír, Orbán azt mondta neki:

„A rólam szóló kommentek 90 százaléka negatív… a liberálisok gyűlölnek.” Norris erre úgy felelt, (ebből a szempontból) olyan, mint Donald Trump, mire Orbán úgy vágott vissza, hogy még annál is olyanabb.

Norris azonban fontosnak érzi, hogy leszögezze: magyarországi látogatása többről szólt, mint hogy a miniszterelnökkel autókázzon és a terrorelhárítókkal pózoljon. Egyrészt a lényeg a jótékonyság volt, másrészt Budapesten ünnepelték feleségével házassági évfordulójukat, ami – ha már románcról és brománcról van szó – számára azért fontosabb, mint friss barátsága Orbán Viktorral.

 

444.hu

Hasonló bejegyzések

Leave a Comment