Veszélyes örökség: Lehet már B.A.Z. megye?

Az egészség sokkal fontosabb, mint a profit – fogalmazza meg az LMP Miskolc és környékének problémáival foglalkozó videójában Vágó Gábor, antikorrupciós szakszóvivő. Borsod lehetőségeiről, a barnamezős beruházásokról, a veszélyes területek felszámolásáról esik szó a videóban.

Helyi Ügyek – Diósgyőri Acélművek

Borsod megye sajnos a rendszerváltás vesztesei közé tartozik, a nehézipar összeomlása után sokan külföldre mentek dolgozni. Az ágazat megszűnése az emberek elvándorlása mellett azonban komoly környezeti problémákat is okozott, rengeteg mérgező anyagot és hulladékot hagytak maguk után a gyárak. ⛔️🛢Magyarország zöldpártjaként nem a profit, hanem az emberek oldalán állunk, éppen ezért küzdünk azért, hogy ezek a szennyezett területek eltűnjenek végre hazánkból! 💚🇭🇺

Posted by LMP – Lehet Más a Politika on Monday, January 7, 2019

“Borsod megye sajnos a rendszerváltás vesztesei közé tartozik, a nehézipar összeomlása után sokan külföldre mentek dolgozni. Az ágazat megszűnése az emberek elvándorlása mellett azonban komoly környezeti problémákat is okozott, rengeteg mérgező anyagot és hulladékot hagytak maguk után a gyárak.

Magyarország zöldpártjaként nem a profit, hanem az emberek oldalán állunk, éppen ezért küzdünk azért, hogy ezek a szennyezett területek eltűnjenek végre hazánkból” – írják a Lehet Más a Politika hivatalos Facebook oldalán.

Hasonló bejegyzések

Leave a Comment