Hátborzongató részletek derültek ki a kisgyőri családi tragédiáról

Saját testvérével, majd magával is végzett az új év második napján a kisgyőri G. Attila. A Bors úgy tudja, karácsonykor a fivérek együtt akarták eldobni az életü­ket, de akkor nem sikerült.

Kisgyőr köztiszteletben álló testvérpárja, G. László és Attila holttestét családi házukban találták meg az új év második napján. Kiderült, hogy Attila megölte a bátyját, majd véget vetett az életének. A lap információi szerint felakasztotta magát.

– Jó emberek voltak, de na­gyon sok szörnyűség történt velük. Édesanyjuk már régebben, édesapjuk pedig alig egy hónapja hunyt el – mondta a Borsnak a férfiak nagynénje.

A lapnak a testvérpár egyik szomszédja azt mondta, hogy a fivérek közös öngyilkosságot terveztek.

– Karácsonykor is csak az ordítást lehetett hallani. Valaki az utcából mentőt és a rendőrt is hívott, azonban Laci és Attila nem engedte be őket, elküldték mindkettőt. Aztán napokig nem látta őket senki, egy rendőr végül be­jutott hozzájuk, de már csak a holttestüket találta meg – mondta a férfi.

A két férfi nagynénje elárulta, a testvérpár tagjai régóta halott édesanyjuk után nemrég az édesapjukat is elvesztették, ezután az alkoholhoz nyúltak. A fájdalmukat tetézte, hogy apjuk temetésére sem volt elég pénzük.

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság szakértőkkel együtt vizsgálja az eset pontos kö­rülményeit.

Hasonló bejegyzések

Leave a Comment