Az állam tehetne a benzinár emelkedése ellen

Az üzemanyagért fizetett pénz több mint felét kapja az állam. Minden liter most eladott benzin után 120 forint a jövedéki adó, 27 százalék az áfa, 1 százalék pedig a Kőolaj Készletező Szövetségé. Vagyis a 388 forintos árból 228,6 forint kerül az államhoz. Bár az árnövekedés természetesen a világpiaci folyamatok következménye, de azért, ha az állam akarná, tehetne valamit ellene. Mondjuk, kicsit kevesebb bevételre tarthatna igényt – erről is olvashatnak a Nyomtass Te is! legfrissebb számában.

Az újság egyfajta egyfajta XXI. századi szamizdat, amely olcsón, könnyen és gyorsan juthat el akár milliókhoz is. A legfontosabb írásokat lerövidítve, közérthetővé téve, egy A/4-es lap két oldalára helyezzik el. Aki úgy gondolja, hogy ezekről a hírekről másoknak is értesülniük kell, annak csak annyi dolga van, hogy több példányban kinyomtatja, lefénymásolja, és tovább terjeszti.
A most megjelent kiadványban megtalálják a Borsod24.com cikkét is, amely a 13 milliárdos stadionról és a reményvesztett szurkolókról szól.

Hasonló bejegyzések

Leave a Comment