Várható volt: közlekedési káosz alakult ki Lillafüreden

Megosztás

Ahogy arra számítani lehetett, a hosszú hétvégén Lillafüred infrastruktúrája nem bírt el az oda érkezők autók mennyiségével és a szabálytalan sofőrökkel, így időnként teljesen beállt a forgalom a környéken.

A Lillafüred Online közölt egy fotót a múlt hétvégi helyzetről. Ahogy írták, rendőrség közbeavatkozására is szükség volt, ugyanis folyamatos dudálás, káromkodás, több tízperces várakozás jellemezt az ottani forgalmat.

” A hosszúhétvégén ahogy várható volt, ellepték a kirándulók Lillafüredet. A parkolók hamar megteltek, jobb megoldás helyett sokan az út szélét választották. A Hámori-tó mellett szabálytalanul, a fél útpályát elfoglalva hagytak magára számos járművet . Több mentrend szerinti busz is beszorult a szűk kanyarokban, az igazi káosz akkor alakult ki, amikor két járat érkezett egymással szemben. -“Kezelhetetlen a helyzet, amikor egy autóst elküldünk, rögtön a helyére terem egy másik”-mondta az Önkormányzati Rendészet munkatársa a helyszínen. A lillafüredi autóbusz végállomást is elállták az autósok, ezért a forgalmi zavarelhárítókra, és a rendőrség közbeavatkozására is szükség volt” – írták.

Megosztás

Related posts