Szabadnapján kapott ki a DVTK a Kisvárdától

Megosztás

Két pontrúgásból kapott gólt a borsodi csapat.

Váratlanul szabadnapos lett a DVTK és a Kisvárda ezen a hétvégén (az FTC pozitívan elbírált halasztási kérelme, illetve a PAFC keretében regisztrált koronavírusos esetek miatt), ezért a két klubvezetés gyorsan megállapodott, hogy felkészülési mérkőzést játszik a két élvonalbeli csapat egymás ellen.

A találkozót a két szakmai stáb kérésére zárt kapuk mögött rendezték.

A mérkőzésen – a klub honlapján olvasható tudósítás szerint – mindkét csapat szó szerint rengeteg helyzetet alakított ki, amiből a vendégek kettőt értékesítettek az első 20 percben.

Felkészülési mérkőzés, eredmény:

Diósgyőri VTK – Kisvárda Master Good 0-2 (0-2)
Miskolc, DVTK Edzőközpont, zárt kapuk mögött. Játékvezetők: Antal Péter (Bornemissza Norbert, Márkus Tamás).
DVTK: Antal (Bukrán, 46.) – Shestakov (Vági, 46.), Polgár, Hegedűs J., Memolla – Márkvárt, Iszlai (Max, 65.) – Hasani, Molnár G. (Rui Pedro, 61.), Grozav – Dražić (Ivanovski, 61.). Vezetőedző: Feczkó Tamás.

Sárga lap: Simović a 45., Vági az 55., Hegedűs J. a 84. percben.
Gólszerző: Camaj (0-1) a 7., Horváth Z. (0-2, 11-esből) a 17. percben.

Kulcspillanatok:
7. perc: Két vendég szöglet jobbról egymás után. A másodikat Iszlai fejelte ki a mezőnybe, Driton Camaj szedte össze a labdát, és távolról az emberek között a kapu jobb alsó sarkába bombázott. 0-1

17. perc: Simović hosszú előreívelése után Navratilt csak szabálytalanul tudták a védők szerelni, 11-es. A labda mögé Horváth Zoltán állt, és a kapu közepébe bombázott, 0-2

Feczkó Tamás, a diósgyőriek vezetőedzője úgy értékelte a látottakat, hogy két pontrúgásból kapott gólt a csapata. Utána több helyzetet alakítottak ki, irányították a játékot, sok lehetőségük volt a gólszerzésre, de pontosabbnak kell lenni a végjátékban. „Ennyit nem lehet hibázni”, tette hozzá.

Minap.hu

Megosztás

Related posts