Élőben közvetítette közösségi oldalán a popsztár, ahogy óvatlanul a sínekre hajtanak és egy vonat halálra gázolja – videó

Megosztás

Felelőtlenül vezette autóját a román popsztár felesége, nem figyelte rendesen az utat. Amikor már észrevette az érkező vonatot, már késő volt, párja életével fizetett érte és ő maga is életveszélyben van.

Sokkoló videó. A popsztár meghalt a tragédiában, felesége életveszélyesen megsérült, az életéért küzdenek.

Itt már tudta, hogy baj lesz, de már nem volt mit tenni

A mindössze 29 éves román énekest, Tavy Pustiut óriási tehetségnek tartották hazájában, de egy figyelmetlenség miatt halálos tragédia érte – írja a Daily Star cikke alapján a Bors.

Az eset Ploiesti városában, Prahova megyében történt. A férfi az anyósülésen ült, miközben a felesége vezetett. Pustiu élőben közvetítette a halálát közösségi oldalán:

szemmel láthatóan jókedvű volt, cigarettázott és hangosan hallgatták a zenét párjával.

Egy vasúti átjáróban azonban nem vették észre, hogy vonat közelít. Az énekes a rémülettől kiabálni kezdett, ám ez már sajnos túl késő volt. Pustiu már a helyszínen életét vesztette, a vonat szó szerint maga alá gyűrte az autójukat. 24 éves párja életéért jelenleg is küzdenek egy helyi kórházban. Azt egyelőre még nem tudni, az énekes felesége miért hajtott a sínekre. A rendőrség azt nyilatkozta, hogy

a sofőr hölgy nem vette figyelembe, hogy az átkelő pirosan villogott.

Propeller.hu

Megosztás

Related posts