Megszökött, de elkapták a villamoson gyilkoló társaság egyik tagját, még nagyobb bajba kerülhet

Megosztás

Eddig nem helyezték letartóztatásba, de újabb akciója után valószínűleg már az következik.

A két késelő férfit segítő társuk eddig bűnügyi felügyeletben volt, de miután megszegte annak a szabályait, az ügyészség azt kéri, hogy rács mögött várja ő is a tárgyalást.Megszökött a bűnügyi felügyeletből a nő, akit a 28-as villamoson elkövetett gyilkosság kapcsán gyanúsítanak bűnpártolással. Elfogták, és most az ügyészség azt kérte, hogy tartóztassák le.

A 29 éves nő annak a társaságnak volt a tagja, akik április 3-án a 28-as villamoson belekötöttek két utasba, piszkálni kezdték az egyikük kutyáját, amikor pedig az áldozatuk arra kérte őket, hogy hagyják békén a kutyát, dulakodni kezdtek, egyikük kést rántott és leszúrta a férfit.A nő az ügyészség szerint a kést először a ruhájába rejtette, majd miután leszálltak a villamosról, egy beton virágládába tette. Amikor pedig a rendőrök elfogták őket, hazudott arról, hol van a kés.

Emiatt bűnügyi felügyelet alá került, de ennek a szabályait többször megszegte. Az ügyben két társa már letartóztatásban várja a tárgyalást, most azonban az ügyészség azt kérte, hogy őt se engedjék szabadon. A bíró még ma dönt erről a kérésről.

Hvg.hu

Megosztás

Related posts