Új szereplő érkezik a Barátok Köztbe

Megosztás

A nemrégiben a tízezredik epizódját ünneplő Barátok közt a mai részben új szereplőt üdvözöl. A jubileumi epizódban életveszélyesen megsérült Gergő egykori nevelőapja, Harmath Árpád szerepében Földes Tamás csatlakozik a sorozathoz – tudta meg a SorozatWiki. A színész a lapnak elmondta, váratlanul jött a lehetőség:

Tavasszal, a karantén időszak után behívtak egy castingra, a Gizit alakító Gyebnár Csekkával eljátszottunk egy jelenetet, és nem sokkal később szóltak, hogy megkaptam a szerepet. A fiamat alakító Pesák Ádám a Budapesti Operettszínházban régi kollégám, és korábban már sokat mesélt a sorozatról – nyilatkozta a színész kiemelve, hogy milyen jól működő, profi és összetartó csapatba került, ahol ráadásul új dolgokat tanulhat meg, hiszen korábban csak egyetlen kisebb filmszerepe volt.

Azt szoktam meg, hogy úgy kell szerepelni, hogy a hátsó sorban ülők is lássák, hallják, mi történik a színpadon. A sorozatban a mimikát, a gesztusokat, a hangerőt sokkal finomabban kell érzékeltetni – mesélte Földes, aki úgy érzi, lassan belejön ebbe az új fajta játékmódba.

Megosztás

Related posts