Majka megint kifakadt zenésztársaira, mert olyanok is felvették a segélyt, akiknek nem is lett volna szükségük erre

Megosztás

Gyakorlatilag elküldte a francba azokat, akik kilencmilliós autóval furikáznak, miközben felvették a segélyt.

Kadarkai Endre vendége volt nemrég a stúdióban Majka és Tamás Gáspár Miklós. A teljes beszélgetés szombaton lesz hallható a Klubrádió Világtalálkozó című műsorában.

A beszélgetésből egy részletet megosztott a Facebook-oldalán Kadarkai Endre. Ebben Majka kritizálta azokat a zenészeket, akiknek bár nem lett volna rá szükségük rá, támogatást vettek fel.

Majka kifejtette, hogy korábban kiforgatták a szavait, ő nem azt mondta, hogy a 136 ezer forintos támogatást sokan nem érdemlik meg, hanem azt, hogy olyanok is felvették a segélyt, akiknek nem volt rá szükségük.

Íme egy rövid részlet a szombati Világtalálkozóból, amelyben Majkát és Tamás Gáspár Miklóst ültettük le egy asztalhoz. Itt csak azt mutatjuk meg, amikor előbbi részletesen kifejti véleményét a Lovasi Andrással való konfliktusáról, a zenei jogdíjak körüli balhéról és Geszti Péterről. A műsorból aztán kiderül például, hogy TGM ismeri-e a Belahalok című számot és Sebestyén Balázst. Miképp udvarol ugyanő és milyen hogy ha szerelmes. Majka elmondja, hogy miért akarta otthagyni a showbizniszt, mi okozta a szorongásos rohamait. Szombaton jövünk! Hallgassátok, szeressétek:

Posted by Kadarkai Endre – hivatalos on Friday, August 14, 2020

Borsodihir.hu

Megosztás

Related posts