Életre szóló meglepetést szerzett a háztetőn játszó videón szereplő teniszező kislányoknak Roger Federer – videó

Megosztás

Még mindig a világ egyik legjobb játékosa a svájci, az ő figyelmét is felkeltette az a tavaszi videó, ahol két olasz kislány a háztetőkön teniszezve tartja magát formában. Egy interjúba bújtatva hatalmas meglepetést szerzett a két főszereplő kislánynak, akik egyszer csak szembetalálták magukat a teniszcsillaggal.

Vittoria és Carola barátnők, akik nem csak egymás szomszédságában laknak, de mindketten ügyes teniszezők. Tavasszal a koronavírus miatti karantén megakadályozta őket abban, hogy edzésre járjanak, tanáruk azonban zseniális ötlettel állt elő.

A két leányzó a tetőn keresztül tartotta magát formában, ezzel tényleg betartva a távolságtartás szabályait. Meccsükről videó is készült, mely 12 milliós nézettséget ért el, és nem mellesleg felkeltette a 20-szoros Grand Slam-torna-győztes svájci játékos, Roger Federer figyelmét is – írja cikkében a The Sun.

Roger magángépére ült, hogy ő is lejátszhasson egy meccset a két kis tehetséges sportolóval, melyen természetesen a kamerák is ott voltak. A lányok videójukban arról csevegtek, milyen fantasztikus élmény lenne, ha egyszer Federer előugorna mondjuk egy függöny mögül és meglepné őket.

A meglepettségtől először megszólalni alig tudtak, Federer ötlete nagyon bejött

Kívánságuk teljesült. A szponzor számára ráadásul remek reklámnak bizonyult.

“Majdnem elájultam. Nem hittem, hogy valódi, azt hittem csak egy bábu” – mesélte Vittoria.

Roger semmiképpen nem akarta kihagyni a lehetőséget, hogy találkozzon fiatal rajongóival, hiszen videójuk szerinte fontos üzenetet hordozott.

„A szenvedélyük nem tűnt el a karantén miatt. Szerintem sok mindenki érzett hasonlóan, ahogy én is.”

Hirado.hu

Megosztás

Related posts