Elfajult a buli, előkerült a kasza

Megosztás

Egy 26 éves férfi édesanyja élettársára támadt egy születésnapi bulin augusztus 9-én Dabason.

A Pest Megyei Rendőr-főkapitányság közleménye szerint augusztus 9-én este egy bozótvágó kaszával támadt T. Dániel 26 éves férfi édesanyja 50 éves élettársára. A jelenlegi adatok szerint a 26 éves férfi a családjával ünnepelte édesanyja születésnapját, de a vendégek távozása után a szűk családi körben vita támadt, aminek a vége a bozótvágó kasza előkerülése volt.

“T. Dániel a kaszával egyenesen a férfi fejének irányába csapott, azonban a sértett, védekezésre felemelt kezét találta el, akit ezzel súlyosan megsebesített. A helyszínre érkező rendőrök felé az udvar hátsó részéről sétált ki a gyanúsított, kezében az éles hosszú tárggyal. Az egyenruhások felszólítására a fiatal a kaszát a földre tette, azt a rendőrök lefoglalták, a férfit pedig megbilincselték.

A rendőrök a támadót a rendőrkapitányságra előállították, kihallgatták és őrizetbe vették. A gyanúsított tettét beismerte és részletesen beszámolt arról, hogy a számára kezdetektől ellenszenves élettársat hogyan és miként bántalmazta, minden különösebb ok nélkül.

T. Dániellel szemben a további eljárást emberölés bűntett kísérletének megalapozott gyanúja miatt folytatja le a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság Vizsgálati Osztálya” – áll a közleményben.

Megosztás

Related posts