Ez hihetetlen: megint divatba jön a szandál zoknival?

Megosztás

A zokni és szandál kombónak mindig volt egy sajátos aurája, a nyugati világban leginkább a teljes igénytelenség és divatinkompetencia jeleként dekódolják. Rettentően kényelmes a lábnak, egyszerre meleg, de szellőzik is, szóval nem arról van szó, hogy érthetetlen a jelenség, csak valahogy mégis, urbánus környezetben sok embernél veri ki a biztosítékot.

A zoknis-szandálos divatozás ennek ellenére szinte minden nagyobb fashion show-t meghódított 2018-ban, és azóta is egyre többször jelennek meg így kifutón modellek: platform sportszandálban, szellős csipkeruhában Anna Sui új kollekciójának bemutatóján, polóruhákban és magas, fa-, csatos papucsokban, színes mintás zokniban az A.P.C.-nél, lapos talpú szandálban és bordázott zokniban a Fendinél, de Salvatore Ferragano és Simon Rocha sem maradhatnak ki a trendet meglovaglók közül.

Azoknak, akik úgy érzik, kipróbálnák a kombót, de még nem biztosak magukban, jó hír lehet, hogy a mindennapi viselettől egészen a luxuriáig fokozható a zoknis-szandálos stílus. Határok szinte nincsenek, a gátlásokat pedig érdemes hátrahagyni, ugyanis biztos, hogy minden tekintetet vonzanak majd a lábak.

femina.hu

Megosztás

Related posts