Németh Szilárd kimondta a számot, mennyien töltötték már ki a “nemzeti konzultációt”

Megosztás

Az államtitkárt nem igazán zavarja az az apróság, hogy az interneten korlátlan számban kitöltheti egyetlen ember is a híres-nevezetes konzultációt, valamint az sem, hogy igazából a fideszeseken kívül soha senki nem tudta ellenőrizni ezen számok valódiságát. De persze Gyurcsány a hibás.

Még jól oda is mondott a jelenlegi ellenzéki erőknek. Gyurcsányék képtelenek kibújni a bőrükből az államtitkár szerint.

Már közelít a másfél millióhoz a nemzeti konzultációs kérdőívet kitöltők száma – közölte Németh Szilárd, a Honvédelmi Minisztérium parlamenti államtitkára a Magyar Hírlappal. Az az apróság nem hangzott el, hogy az interneten bárki bármennyiszer kitölthette a kérdőívet, azokat mind különállónak számítja a rendszer. A napilapnak adott interjúban hangsúlyozta: Magyarország sikeresen védekezett a koronavírus-járvány első szakaszában. Azért, mert erős és cselekvőképes kormányunk van, stabil parlamenti háttérrel, a Fidesz-KDNP kétharmados többségével.

Időben meghozott és hatékony döntések születtek, amelyeket a magyarok – rendkívül fegyelmezetten, egymást is segítve – be is tartottak, mozgósítottuk az egészségügy emberi, szakmai és anyagi tartalékait, az orvosok, ápolók, mentők erőn felül teljesítettek. A rendőrök és honvédek pedig biztosították a közellátáshoz szükséges közrendet, közbiztonságot, az ország békéjét – közölte.

A sikeres védekezés kulcsa a miniszterelnök által irányított, példaértékű nemzeti összefogás volt. Ezt támadta hazug módon, aljas és sunyi politikai szándékok alapján a baloldal. Bár a vírus nem válogat, Gyurcsány és szekértolói képtelenek kibújni a bőrükből, a DK-tól az MSZP-n és Karácsony Gergely pártján át a Jobbikig ismét bizonyítékát adták annak, hogy a magyarok még ilyen példátlanul kritikus időkben, a pandémiás veszélyhelyzetben sem számíthatnak rájuk – mondta Németh Szilárd.

Mandiner.hu

Megosztás

Related posts