Összeverték egy szórakozóhelyen a Fradi egykori focistáját

Megosztás

Szerda éjjel az egyik budapesti szórakozóhelyen brutálisan megverték a korábban több élvonalbeli klubnál is futballozó Busai Attilát.

A nagy hangzavarban arra lettünk figyelmesek, hogy dulakodás kezdődik – mondta a Blikknek a neve elhallgatását kérő szemtanú.

A szemtanú sem tudta megmondani, vajon mi előzte meg a konfliktust, mi miatt robbanhatott ki a verekedés, de nyilvánvaló volt, hogy az ökölcsatát Busai veszítette el… Rögtön világos volt, hogy nagyon komoly baja esett, a Blikknek nyilatkozó férfi szerint

az egyik szeme ijesztően feldagadt, olyannyira, hogy szinte nem is látszott, de Busai Attila egész arca borzalmasan nézett ki.

A történtek kapcsán a Blikk megkereste a rendőrséget is, s az alábbi tájékoztatást kaptuk.

„A Budapesti Rendőr-főkapitányság IX. kerületi Rendőrkapitánysága súlyos testi sértés bűntett gyanúja miatt folytat nyomozást ismeretlen tettesek ellen, mert a rendelkezésre álló adatok szerint 2020. augusztus 5-én 21 órakor egy IX. kerületi szórakoztatócentrumban egyelőre ismeretlen tettesek bántalmaztak egy férfit, aki nyolc napon túl gyógyuló, súlyos sérülést szenvedett” – áll a hatóság lapunkhoz eljuttatott közleményében.

Megosztás

Related posts