Normális, hogy fél év kell egy kardiológiai vizsgálati időponthoz?

Megosztás

Történetünk főszereplője nagyon elégedetlen a jelenlegi magyarországi egészségüggyel. Mindent megtesz, de képtelen időpontot kapni egy kardiológiai vizsgálatra. Pedig nagyon régóta próbálkozik.

Egy miskolci Facebook-csoportban bukkant fel az illető hölgy kiakadása a jelenlegi egészségügyi viszonyokra. Természetesen a kormány szerint minden rendben van és kiemelkedően jó az egészségügy hazánkban. Valószínűleg nagyon sokan nem értünk egyet ezzel.

Többek között a tortúrát elviselni kénytelen hölgy sem. Írását változtatás nélkül közöljük.

“Nem tudom taps és pénz kellett volna az egészségügyiseknek, hanem a egy fenékbe rúgás, tisztelet a kivételnek, bár olyan nem nagyon van. A MÁV rendelőbe mára mondták, hogy a kardiológiára osztják az időpontot, nagy nehezen 8óra 15 perckor sikerült elérnem őket, de közölték, hogy az időpont elfogyott ami szeptemberre lett volna, majd szept. 8 án kérjek.

Még jó, hogy április óta egyfolytában kérek. A megyeibe is ki van kapcsolva a telefon, hogy véletlenül se lehessen időpontot kérni. Sokunknak jól jött ez a vírus, mert dolgozni azt nem akarnak, csak sajnáltatják magukat. Hát lehet is……. “

Az egyik kommentelő reakciója is sokat elárul: “Nagyon arra megy ki a játék, hogy mindenki járjon el magánúton vizsgálatokra, kezelésekre… Csak jön itt a kérdés, hogy akkor minek fizetjük a tb.t???”

Ugye nem igaz, ugye csak mi tévedünk?

Megosztás

Related posts