Mennyire aggódjunk? Továbbra sem tudni semmit a legdrágább magyar futballista jövőjéről

Megosztás

Nem állíthatjuk, hogy az utóbbi években olyan nagyon felfelé ívelt volna Dzsudzsák Balázs karrierje. Jelenleg csak azok a hírek jutnak el hozzánk, hol nem fog játszani a következő szezonban. Még a magyar NB I-ben és az NB II-ben is csak a visszautasítás lett az ügy vége.

Bár rövid ideig lebegett Dzsudzsák Balázs Zalaegerszegre szerződése, az augusztus 8-i Nemzeti Sportnak Végh Gábor, a kék-fehérek tulajdonosa azt mondta, nincs napirenden Dzsudzsák szerződtetése sem szponzorral, sem szponzor nélkül (egy korábbi pletyka szerint a válogatott támadó fizetését egy szponzor fedezte volna).

A katari al-Ajn futballistájaként legutóbb március 14-én lépett pályára Dzsudzsák Balázs, aki jelenleg csapatot keres, idehaza készül, az MTK edzésein vesz részt, de nem lesz a fővárosi klub játékosa. 

Dzsudzsákot egy időben az NB2-es DVSC-vel is összehozták, de a transzferből semmi sem lett. A mahacskalai kaland óta ugyan pénzügyi gondjai biztosan nem lehetnek az egykor szebb napokat látott játékosnak, de ahogy arra számítani lehetett, azóta teljesen megtört a focista karrierje.

Borsodihir.hu

Megosztás

Related posts