Fekete-Győr Gyurcsánynak: Az ellenzéki együttműködés egyik feltétele, hogy nem manipulálunk hangfelvételeket

Megosztás

Balatonőszödön készült képpel üzent Gyurcsány Ferencnek Fekete-Győr András. A DK elnöke pénteki Facebook-bejegyzésében daganatos betegséghez hasonlította a gödi polgármester körül kirobbant ügyet, amit a Momentum szerint egy manipulált hangfelvétel váltott ki. Erre reagált Feteke-Győr.

„Az ellenzéki együttműködés egyik feltétele: NEM MANIPULÁLUNK hangfelvételt tisztességes emberek lejáratása céljából. Ha pedig manipuláltunk, és azt a Demokratikus Koalíció pártközpontjából tettük, mielőbb gondoljuk át szerepünket nemcsak az ellenzéki együttműködés, de a magyar politikai kultúra gyökeres megújítása szempontjából is”

–  írta a Momentum elnöke a kép mellé szintén a Facebookon.

Mint ismeretes, Balatonőszödön van az MSZP üdülöje, és itt hangzott el Gyurcsány Ferenc híres 2006-os “őszödi beszéde” is. A képen egyébként ott van egy DK-s plakát is a 2018-as országgyűlési választások idejéből.

Egy viharvert 2018-as Gyurcsány Ferenc választási plakát képében kísért a múlt a két Balatonőszöd tábla között félúton…”

– írta Fekete-Győr.

A DK EP-képviselője, Rónai Sándor augusztus 4-én nyilvánosságra hozott egy hangfelvételt, amin a DK interpretációja szerint Balogh Csaba, Göd polgármestere Momentum–Fidesz-koalícióra tett javaslatot, amikor arról beszélt, hogy le akarja váltani az alpolgármestereit és egy fideszes alpolgármestert is javasolt helyettük.

168ora.hu

Megosztás

Related posts