Rúzsa Magdi és Halász Judit is fellép augusztusban a Lovagi Tornák Terén

Megosztás

A korábban meghirdetett időpontokban élvezheti a közönség az említett rendezvényeket.

A biztonsági előírásoknak megfelelően a koncertek csak ülőhelyről tekinthetők meg. A szervezők fokozottan ügyelnek a székek és mosdók fertőtlenítésére, a vendégeket pedig arra kérik, használják a kihelyezett kézfertőtlenítőket és viseljenek szájmaszkot.

Megfelelnek a hatályos rendezvénytartási előírásoknak és biztonsági feltételeknek, így 500 fő feletti létszám is beengedhethető a Lovagi Tornák Tere augusztus végi rendezvényeire. A koncertek viszont csak ülőhelyről tekinthetők meg, valamennyi belépőjegy fix helyre szól majd. A helyfoglalás érkezési sorrendben történik. A megváltott VIP jeggyel rendelkező vendégek számára kiemelt ülőhelyet biztosítanak. A korábban megvásárolt jegyek ülőhelyekre szólnak és érvényesek a megjelölt időpontban. A jegytulajdonosoknak további teendőjük ezzel kapcsolatban nincs. Jegyvisszaváltásra nincs lehetőség.

A szervezők fokozottan ügyelnek a nézők biztonságára. Kiemelten figyelnek a mosdók, kilincsek, ülőhelyek fertőtlenítésére. Több helyen kézfertőtlenítőt helyeznek majd ki, kérik a vendégeket ezek használatára. Az arénába a belépés csak kézfertőtlenítést követően történhet, szájmaszk használata javasolt a rendezvény egész területén.

Augusztusi programok:
Halász Judit ültetett előadás – 2020. augusztus 22. 10:00
Dumaszínház – Ketten az úton – 2020. augusztus 22. 20:00
Rúzsa Magdi ültetett előadás – 2020. augusztus 30. 20:00

Minap.hu

Megosztás

Related posts