Új részletek: megcsalt férj miatt történhetett a halálos érdi bűneset – videó

Megosztás

Csütörtök este óta Érdről szinte mindenkinek a halálos áldozattal járó is verekedés és lövöldözés ugrik be. Egészen félelmetes képsorok járták be az internetet. Most már valamivel több részletről is tudunk, szerelemféltés állhatott a háttérben, igazi vérbosszúnak lehettünk szemtanúi.

Egy enyingi illetőségű férfi halálosan megkésel egy másikat. Ugye hallottunk már hasonlót 2009-ben? Ráadásul a hírek szerint éppen azt az embert tették el láb alól, aki békíteni próbálta a két társaságot.

Féltékenységből történhetett ki a csütörtök esti érdi balhé, amelyben egy ember meghalt, 12 megsebesült, közülük 2 életveszélyesen. A Borsonline úgy tudja, hogy a két rivális banda Enyingről és Érdről való, és az enyingiek közül az egyik férfi összeszűrte a levet az érdi csapattag egyik feleségével. Legalábbis ezzel húzták őket egy nyilvános Facebook videóban.

„Osszátok légyszíves, osszátok! El kell jusson a Jóskához, meg a Rajmundhoz! (…) Én ba..tam meg a feleségeteket a lakodalomba! – üvöltötte ezen a bizonyos felvételen az enyingi B.T., amit még a balhé előtt, csütörtökön, 18 órakor töltöttek fel az internetre. A videót azóta törölték – írja a Borsonline. A felvételen fenyegető üzenetek is elhangzottak.

Egy a balhé közelében lakó férfi elmondta: amikor kinézett az ablakon azt látta, hogy minimum 8- 10 autó áll meg egymás után, és az emberek üvöltenek, később pedig már lövéseket is hallott.

Pont az a férfi lett az áldozat, aki békíteni próbált a felek között

Azt lehetett hallani, hogy valakinek a felesége miatt vitatkoznak, de nem értettük pontosan, kinézni nem mertünk. Aztán még nagyobb ordibálás lett, mintha el akartak volna ütni valaki” – ezt már egy másik lakos mesélte a lapnak. Elmondta, az érdi társaságnak törzshelye volt a benzinkút, ahol a balhé történt, az enyingiek pedig tudhatták ezt. Úgy tudni, ők támadtak az autóban ülő érdiekre.

Sokadszorra megnézve is egészen félelmetes

A hivatalos információk szerint több, valószínűség gáz- és riasztófegyverből leadott lövés is eldördült. A két társaság botokkal, kövekkel, vascsövekkel, ásókkal, késekkel volt felfegyverkezve, egy 50 éves férfi életét vesztette.

„E.J megölted apámat!” – idéz egy 21:22- kor megjelent Facebook élő videóban ordító érdi csapattagot, G. R.-t a Borsonline.

A lap úgy tudja, az áldozat akarta békíteni a két társaságot.

Megosztás

Related posts