Három autóst kényszerített le az útról a teljesen felelőtlen autóvezető – videó

Megosztás

Itt biztosan nem számítanánk arra, hogy valaki szembejön, csak a gyors reakcióknak volt köszönhető, hogy nem történt súlyos baleset. Főszereplőnket nem nagyon izgatta a záróvonal és a beláthatatlan kanyar.

A felvételt Romániában rögzítették. Az ország nem éppen a kimagaslóan jó közlekedési kultúrájáról híres és sajnos nekünk is jut a jóból bőven, hiszen kis hazánkat egy jó ideje ellepték az úgynevezett horrorkaravánok.

A felvételen szereplő egyterű sofőrje azért még a fentiek tükrében is elég tahónak számít. Egyterűjével ugyanis egy záróvonallal ellátott íven kezdi előzni az előtte haladó teherautót. Ezen a ponton még azt mondanánk, oké láttunk már “sietős” sofőrt, de a sztori nem ennyi.

Szemből ugyanis érkeznek az autósok, terminátorunk viszont tudomást sem vesz róluk, gond nélkül folytatja útját a szembe sávban, így a szabályos autósok kénytelenek letérni az útról.

Nem egy, hanem egyből három autóst is leszorít az útról, csak hogy ő előrébb jusson. Na ehhez kell ám pofa lássuk be, emberünk szándékosan sodorta veszélybe az összes körülötte lévő közlekedőt.

Bpiautosok.hu

Megosztás

Related posts