Világi élete van Vajna Tímea macskáinak, saját fizikoterapeutát kaptak

Megosztás

Andy Vajna özvegye kiemelt figyelmet fordít két háziállatára, Chanelre és Szimbára. A macskákat rendszeresen magángépeken és luxushajókon utaztatja magával, és amikor sérülés éri őket, fizikoterapeutával kezelteti a bajt.

Így történt most is, miután a bengáli macskájának a testsúlya miatt vállműtétre volt szüksége.

Szimba már régóta küzd egészségügyi problémákkal, szegényke nagyon túlsúlyos, ami miatt teljesen tönkrement a vállizülete, és már járni is alig bírt. Timi próbálta fogyókúrára fogni, de nem igazán ment neki, így pedig elkerülhetetlenné vált a műtét, amire nagyjából egy évvel ezelőtt került sor – mesélte a Borsnak Timi egyik közeli barátja, aki Szimba kezeléseiről is beszámolt.

Házhoz megy a specialista, és Timi lakásán kezeli a macskát. A gazdája mindent megtesz érte, időt és pénzt nem kímélve ápolja a kedvenceit, többek között Chanelkát is, akinek pedig már a fél veséje hiányzik. Utóbbi egyébként igazi luxuscica, őt általában Amerikába is magával viszi, míg Szimbára az itthoniak vigyáznak. A kézipoggyászba ugyanis csak egy állatot szállíthat magával, a bengálira pedig itthon van szükség, ezért Szimba általában Magyarországon tartózkodik, és hetente többször kezelik

– zárta beszámolóját az informátor.

Megosztás

Related posts