Tállainé kikelt a közösségi médiában amiatt, hogy Mezőkövesden közzétették a valós fertőzöttségi adatokat

Megosztás

Mezőkövesden egy helyi Facebook-csoportban közzétették, hogy mennyien fertőződtek meg a városban, erre a helyi országgyűlési képviselő felesége leszúrta őket, hogy ezzel gazdaságilag rosszat tesznek.

A “Mezőkövesd Képekben” nevű csoportban közzétették a hivatalos, regisztrált fertőzöttségi adatokat a városról, illetve Borsod megye kellemetlen helyzetéről a koronavírust illetően. Egyértelmű gócpont a megye, Mezőkövesd különösen nehéz szituációban van, rendkívüli mértékben megnőtt a regisztrált koronavírus-fertőzöttek száma a városban.

Ez a poszt verte ki a biztosítékot a polgármester feleségénél

Ezt a tájékoztatást nagyon nem nézte jó szemmel Tállai Andrásné Julianna, aki jól lehordta a posztolót, hogy emiatt nem jönnek majd a turisták, nem telnek meg a szállodák és az üdülőhelyek. Félelmetes belegondolni, hogy országunk vezetői “esetleg” ugyanígy gondolkodnak és ezért annyira hétpecsétes titok március második fele óta, hogy hol mennyi fertőzött volt és van az országban.

Tállainé kimondta azt, amit eddig sokan csak sejtettünk – az egészségügyi szempontok másodlagosak

Mezőkövesden egyébként is többször elhangzott, hogy a járványügyi intézkedéseket szigorúan betartják és rendkívüli módon ügyelnek arra, hogy ne terjedhessen tovább a vírus. Hát, az utóbbi időszakban készült képekből nagyon nem ez jön le, a távolságtartás gyakorlatilag semmis és a maszkviselés sem éppen elterjedt.

Távolságtartás semmi, maszkviselés hébe-hóba
Távolságtartás? Maszk?
Távolságtartás? Maszk?

Forrás: Facebook

Megosztás

Related posts