Divatban a toprongy, elképesztő öltözködési stílus a NER-vezetők részéről

Megosztás

Eddig is egészen meghökkentő, szinte már botrányos öltözetekkel hívták fel magukra a figyelmet Orbánék, de az EU-csúcson a magyar miniszterelnök ismét rátett egy lapáttal. Kulturáltabb körökben egyszerűen megkérdeznék, hogy ezt mégis hogy merte felvenni? Itt Magyarországon pedig tíz éve lassan megszokjuk, NER-stílus és kész.

A négynapos EU-csúcstalálkozó és vitázás után gyakorlatilag minden szereplő győztesnek kiáltotta ki magát, de teljesen senki nem volt elégedett. Miniszterelnökünk is természetesen a találkozó egyértelműen legnagyobb győztesének tartja magát és igazságügyi miniszterével együtt alaposan kiosztotta az egész Európai Uniót, valamint az ellenzéket.

De már a viták lezárása előtt elkönyvelhetett egy sikert, a találkozó citromdíját egészen biztosan kiérdemelte, szinte hihetetlen, hogy ilyen topis öltözetben oda mert állni (ismét) európai nagyhatalmak vezetői mellé. Nem egyszer láttunk már példákat arra, hogy a NER-lovagok az öltözködésükkel mit sem törődnek, de ilyenkor nehéz eldönteni, hogy szándékos polgárpukkasztás áll a háttérben, vagy tényleg ennyire nem veszik észre, mennyire kilógnak a sorból a normálisan felöltözött emberek közül.

Az utóbbi néhány év hasonló eseteiből szemezgettünk egy kicsit, tényleg elképesztő, hogy ezeket a göncöket ebben a formában felvállalták a nyilvánosság előtt. A különversenyben a győzelemre leginkább Németh Szilárd és Orbán Viktor a főesélyes.

Gratulálunk, miniszterelnök úr, egy EU-csúcsra így megérkezni…
Németh Szilárd örök humorforrás, gyakran “kitűnik” öltözetével
Tállai András is képes csodálatosan felöltözni egy fontos eseményre
Kósa Lajos is megér egy misét
Hasonlítsuk össze Orbán és a négy másik úriember öltözetét
A visegrádi négyek találkozóján is magasan Orbán Viktor vitte el a pálmát (a borítóképen ugyanez)

Megosztás

Related posts